Meistä

Selusta on pieni, pippurinen ohjelmistoalan yritys (Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus (62010)). Tavoitteemme on tarjota mahdollisimman yksinkertaisia mutta teknisesti huippulaadukkaita ratkaisuja.

Pidämme aktiivisesti yhteyttä asiakkaidemme kanssa. Palveluja ja uusia ideoita kehitetään jatkuvasti. Tiimimme, tai oikeammin parimme, on kokenut ja täynnä monipuolista osaamista. Toimimme tällä hetkellä etänä, koska se on trendikästä ja firmalle edullista. Haaveenamme on avata toimisto joku päivä tunturin tai vaaran laelle auttaen kuitenkin asiakkaita maailmanlaajuisesti. Asioiminen kanssamme on helppoa, koska kaikkien tekijöiden nimi on Juho.

Emme toimi dieselillä tai aurinkovoimalla vaan käyttäen moderneja ketteriä kehitysmenetelmiä, kuten päärynäohjelmointia ja stand-uppeja. Vitsit sikseen – työn jälkeen asiakkaalle jäävät käteen toimiva ratkaisu, dokumentaatio, lähdekoodi, hyvä mieli ja tuhti lasku. Suurin osa käyttämästämme teknologiasta on avointa lähdekoodia toimivuuden ja yhteensopivuuden varmistamiseksi. Se on siitäkin mukava, ettei asiakkaalle jää isoa pinoa lisenssimaksuja maksettavaksi.

Tiimimme

Jama: Paatunut backendin takoja. Omistautunut tiimipelaaja. Koiraintoilija ja luonnon helmassa viihtyjä. PHP-entusiasti ja aloitteleva Rustacean.

Räsänen: Ideamylly, joka osaa sopivasti kaikkea ja jonka kiinnostuksen kohteet eivät lopu. Oli kyseessä sitten koodaus, ideointi, graafinen ilme, kaistan vähyys, kasvihuone tai konttialuksen pohjan raapaisu, Räsänen hoitaa.

Ota yhteyttä
👋 hei@selusta.com

🤙 +35810 508 7277 Juho Jama (ark. 9-16)