Meistä

Selusta on pieni, pippurinen ohjelmistoalan yritys (Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus (62010)). Tavoitteemme on tarjota mahdollisimman yksinkertaisia mutta teknisesti huippulaadukkaita ratkaisuja.

Pidämme aktiivisesti yhteyttä asiakkaidemme kanssa. Palveluja ja uusia ideoita kehitetään jatkuvasti. Tiimimme, tai oikeammin parimme, on kokenut ja täynnä monipuolista osaamista. Toimimme tällä hetkellä etänä, koska se on trendikästä ja firmalle edullista. Haaveenamme on avata toimisto joku päivä tunturin tai vaaran laelle auttaen kuitenkin asiakkaita maailmanlaajuisesti. Asioiminen kanssamme on helppoa, koska kaikkien tekijöiden nimi on Juho.

Emme toimi dieselillä tai aurinkovoimalla vaan käyttäen moderneja ketteriä kehitysmenetelmiä, kuten päärynäohjelmointia ja stand-uppeja. Vitsit sikseen – työn jälkeen asiakkaalle jäävät käteen toimiva ratkaisu, dokumentaatio, lähdekoodi, hyvä mieli ja tuhti lasku. Suurin osa käyttämästämme teknologiasta on avointa lähdekoodia toimivuuden ja yhteensopivuuden varmistamiseksi. Se on siitäkin mukava, ettei asiakkaalle jää isoa pinoa lisenssimaksuja maksettavaksi.

Ota yhteyttä
👋 hei@selusta.com